POSTANITE NAŠ ČLAN!

Učlanjivanjem u Klub Ljubitelja Mačaka “Felis Croatia” (KMFC) pomažete u radu kluba i sudjelujete u ostvarivanju naših ciljeva.

Članom KMFC može postati fizička i pravna osoba koja je zainteresirana za rad u našem klubu i pružanju doprinosa ostvarivanju ciljeva KMFC te prihvaća odredbe Statuta. Pročitati Statut možete ovdje.

Članstvo u KMFC može biti redovno, podupiruće i počasno. O stjecanju statusa člana izdaje se članska iskaznica.

  • Redovnim članom KMFC može postati poslovno sposobna osoba koja potpisom pristupnice izjavi svoju suglasnost s ustrojstvom, Statutom i ciljevima KMFC. Redovno članstvo u Udruzi stječe se upisom u evidenciju članova koju vodi KMFC na temelju pristupnica. Pravna osoba može biti samo redovnim članom.
  • Podupirućim članom može postati kako punoljetna poslovno sposobna osoba tako i maloljetna osoba starija od 16 godina uz pisanu suglasnost za učlanjivanje zakonskog zastupnika ili skrbnika. Podupirajući članovi ne mogu birati i biti birani u tijela KMFC.

Članarina za 2021 godinu za sve članove iznosi 150 kn.

Najbrži način da se učlanite je putem online obrasca za učlanjenje, koji se nalazi niže.

Alternativni (i sporiji) način je ispisom PDF obrasca za učlanjenje. Obrazac zahtjeva za učlanjenje može se preuzeti ovdje ili možete zatražiti putem emaila. Zahtjev za učlanjenje mora biti pravilno i u potpunosti ispunjen s obaveznim podacima.

Ispunjeni zahtjev sa popratnom dokumentacijom možete poslati na e-mail adresu : tajnistvo@felis-croatia.hr ili preporučenom poštom na adresu sjedišta KMFC. Ispunjeni obrazac može se predati osobno Tajniku KMFC.

Online pristupnica za učlanjenje u KMFC